Sur kvittering, mys & fotboll!

Någonstans i skogarna i vårt vackra land Skåne spelades under gårdagen en förträfflig match i Division 7. Serieledande Röke IF gästade Jägersborg. På en halvbra gräsmatta ute i skogen spelades matchen framför ögona hos en energisk publik som gjorde allt som stod i deras makt för att påverka domaren, heja fram det egna laget och bidra till att hemmalagets ekonomi sköt i höjden genom att inhandla diverse varor i den finfina kiosken. Angående matchen var det en välspelad tillställning, där hemmalaget fokusera på att slänga iväg tjongbollar i djupled - direkt från backlinjen. Bortalaget Röke försökte dock spela mer längs marken, vilket bar frukt i andra halvlek då två mål och en massa chanser producerades. 3-3 slutade matchen efter att Jägersborg kvitterat i slutminuterna. Bittert, speciellt med tanke på att undertecknad hade ett par heta lägen.

Efter matchen begav man sig hemåt där en myskväll med Björn inledes. När man vaknade upp låg Björne vid min sida och dagen har naturligtvis tillbringats med honom. Premier League, poker och sötsaksätning har stått på schemat än så länge - och då är inte ens dagen slut. Spännande!

Angående Premier League kändes det som ett slag i magen när Drogba elegant men tursamt chippade en segermålet på övertid hemma mot Hull idag. Det är som vanligt, de avgör först när det återstår ett par minuter. Att Arsenal körde över Eveton var lite trist, men fotbollsgodis är alltid fotbollsgodis. Förresten älskar jag verkligen studion med Jens Fjellström, Dahlqvist och Holmgren. Magiskt!

Intervjuade för övrigt Daniel Larsson idag. Mycket trevligt!

Får väl avsluta med något klokt:
Lev ditt egna liv, alla andras är redan upptagna..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lite fail i koden? hehe

2009-08-15 @ 22:31:06
URL: http://maaaackan.blogg.se/
Postat av: Anonym

de ja menade e när man skriver fel i koden så blir de prickar framför texten på höger sidan, menade inget negativt :)

2009-08-15 @ 22:46:23
URL: http://maaaackan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Isåfall hade du haft så när man går in på kommentarer oskså å allt de andra.



Jag vet inte exakt hur man får bort de, men de funkar genom att återställa kodmallen. Vad ja kan se har du inte skrivit in något speciellt i den ändå så de borde inte förändra något annat :)

2009-08-16 @ 00:14:43
URL: http://maaaackan.blogg.se/

Vad har du att säga om inlägget ovan?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din reflektion:

Trackback
RSS 2.0